Klok Glascentrale BV


Blokmakerstraat 2 9403 VD Assen
0592408400 Klik om te bellen

Over Klok Glascentrale BV

Klok voor glasservice
Nieuwe ruit laten plaatsen, HR++ glas of meerdere ruiten vervangen voor HR++? Bel onze glasservice en we komen vrijblijvend bij je  langs om te adviseren over de beste oplossing. Onze glasservice is snel en flexibel, wij helpen je graag op een moment wanneer het jou het beste uitkomt. Bij spoed kunt je onze 24 uur glasservice bellen. Onze monteurs staan dag en nacht paraat. Met onze 24/7 calamiteiten dienstverlening ben je verzekert van betrouwbare glasservice op ieder moment van de dag.

Is uw raam kapot, enkel glas of HR++? Bel onze glasservice  0592-408 400!
We maken het maar al te vaak mee, ramen die vernield zijn door inbraakschade. Vaak is niet alleen de ruit, maar zijn ook de ramen of kozijnen beschadigd. Klok zorgt er in dat geval voor dat het raam vakkundig wordt gerepareerd en dat hang- en sluitwerk weer naar behoren functioneert.

Zoekt u een glazen paneel? Wilt u uw bestaande ruiten vervangen door isolatie glas of HR++ glas? Wilt u ruitschade zo snel mogelijk laten repareren? Onze glasservice levert elk formaat glas in nagenoeg elke bewerking.

 Wil je meer weten over de glasservice van Klok? Dan kunt je contact met ons opnemen door te bellen met het nummer 0592-408400 of het contactformulier in te vullen op onze website www.klok.nl.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe beglazing geplaatst dient te worden. Van brandvertragende en inbraak vertragende beglazing tot isolatieglas, wij plaatsen het allemaal.

Klok Glascentrale BV in het kort

Diensten

Glasrenovatie
Glassnijden
Glaszetten

24 uurs reparatie

Ja

Materialen

Etalage ruiten
Gehard glas
HR+ / HR++ glas
Isolatie glas
Kogelwerend glas
Pantser glas
Ramen
Spiegels

Onze locatie

Klok Glascentrale BV


Blokmakerstraat 2 9403 VD Assen
0592408400 Klik om te bellen