IJsseldelta Glasservice


Sisalstraat 70-8 8281 JK Genemuiden

Over IJsseldelta Glasservice

IJsseldelta Glasservice


Uw glasservice voor de professionele & particuliere markt!


Ruime ervaring in de glasbranche maakt dat IJsseldelta Glasservice de specialist is in Genemuiden, Lemmer en omstreken voor al uw glas-toepassingen voor zowel interieur als exterieur. Wij richten ons op het bewerken, leveren en plaatsen van glas voor zowel de professionele als de particuliere markt.

Vertrouw op het vakmanschap, de service en de betrokkenheid van IJsseldelta Glasservice.

Of het nu gaat om glasschade, het plaatsen van isolatieglas in renovatie of nieuwbouw, het leveren van beloopbaar glas voor vloeren of trappen of de levering van een hardglazen inloopdouche; een team van specialisten staat voor u klaar met deskundig advies.

IJsseldelta Glasservice levert alleen hoogwaardige beglazing van grote toonaangevende glasproducenten. Glas is er in vele soorten, uitvoeringen en met verschillende eigenschappen. De toepassingen zijn oneindig. Nieuwe productlijnen worden ontwikkeld waarin esthetische motieven en visuele effecten van glas elkaar verrijken. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven over de toepassingen en functies van glas, staat ons team klaar met diverse voorbeelden en een deskundig advies.

IJsseldelta Glasservice in het kort

Diensten

Glasrenovatie
Glassnijden
Glaszetten

24 uurs reparatie

Ja

Materialen

Etalage ruiten
Gehard glas
Glas in lood
HR+ / HR++ glas
Isolatie glas
Kogelwerend glas
Pantser glas
Ramen
Spiegels
Verlijmd glas

Onze locatie

IJsseldelta Glasservice


Sisalstraat 70-8 8281 JK Genemuiden