Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Contact opnemen

Glaszetter-info.nl is een onderdeel van de branchegerichte websites van Klik-Info.
Klik-Info is een product van het Zwolse internetbedrijf e-Active.

Waarom Klik-Info.nl?

- Jaarlijks meer dan 8 miljoen pageviews.
- Meer dan 81.000 klanten gingen je voor.
- Binnen 24 uur gegarandeerd persoonlijk antwoord.
- Stel je profiel volledig naar eigen wens samen.

Een overzicht van alle Klik-Info websites is te vinden op: www.klik-info.nl.

Contactgegevens

E-Active BV
Eekwal 4
8011 LD Zwolle
Telefoon: +31 38 460 34 48
E-mail: service@glaszetter-info.nl
(lees eerst hieronder de veelgestelde vragen voordat je contact opneemt)

Kamer van koophandel: 05068478
BTW-nummer: NL820843106B0

Veelgestelde vragen

Je kunt een wijziging van jouw gegevens zelf doorvoeren door te klikken op "Inloggen" en in te loggen met jouw e-mailadres en wachtwoord.

Als Glaszetter kun jij je aanmelden via de knop "Glaszetter toevoegen". Je krijgt na aanmelding diverse mogelijkheden voor vermelding op onze site, waaronder een volledig gratis optie. 

Ben je geen Glaszetter en wil je adverteren op onze site, dan kun je via Google Adwords op onze site adverteren. Meer informatie hierover kun je lezen op de pagina ‘Hoe krijg ik mijn advertentie in Google Adsense?’.

Voor tarieven voor adverteren in onze nieuwsbrief kun je mailen naar service@glaszetter-info.nl.

Je kunt het logo zelf toevoegen door in te loggen op onze website. Bij de bedrijfsgegevens heb je onderaan de mogelijkheid het logo te plaatsen. Het logo is alleen zichtbaar voor bezoekers als je een complete vermelding of top vermelding hebt.

Ja, een vermelding op onze website is geheel gratis. Wel zijn uitgebreidere vermeldingen mogelijk, maar die krijg je alleen als je daar expliciet voor kiest nadat je bent aangemeld. 

Wanneer je kiest voor een complete vermelding krijg je onder andere ook een link naar jouw website, kun je een logo plaatsen en komt jouw bedrijf boven de gratis vermeldingen in de zoekresultaten. Bij een topvermelding rouleert jouw vermelding op de homepage, is jouw vermelding extra uitgelicht en scoor je beter op Google. Je kunt dus zelf kiezen of je dit wilt.

Bij de complete en top bedrijfsvermelding is een betaling van toepassing. Na betaling wordt afhankelijk van de betaalmethode zo spoedig mogelijk de complete vermelding geactiveerd, voor een periode van 1 jaar: 

automatische incasso: binnen een werkdag
ideal: binnen enkele minuten na ontvangst van de betaling (dus in principe direct)
overboeking: binnen twee werkdagen na ontvangt van de betaling

Indien je gebruik maakt van overboeking dan is het van belang het referentienummer in jouw omschrijving te vermelden en te letten op de naam die je invult als rekeninghouder. Mocht dit niet kloppen dan wordt het bedrag niet verwerkt en weer teruggestort op jouw rekening.

Het noemen van jouw website in de bedrijfsbeschrijving is alleen toegestaan bij een betaalde vermelding, ook als je gekozen hebt voor linkruil. De linkruil zorgt er wel voor dat jouw website geplaatst wordt onder jouw adresgegevens.

Je kunt opnieuw een wachtwoord aanvragen. Dit kan op de Homepage bij 'Inloggen'. Hier kun je klikken op 'wachtwoord vergeten?'. Vervolgens vraag je hier met het e-mailadres waarmee je bij ons bekend bent een nieuw wachtwoord aan. Het wachtwoord wordt naar dit e-mailadres gestuurd.

Als je niet meer weet met welk e-mailadres je bij ons geregistreerd bent of als je niet meer bij dit e-mailadres kunt komen, dan kun je een mail sturen naar service@glaszetter-info.nl. Zet in deze mail in ieder geval jouw bedrijfsnaam, postcode en eventueel het e-mailadres waarop je wel bereikbaar bent. Wij zullen jouw e-mailadres vervolgens aanpassen zodat u weer kunt inloggen.

Je kunt een vacature geheel gratis op de website plaatsen. Wanneer je inlogt op jouw account, heb je via de knop Mijn gegevens - Vacatures de mogelijkheid om een vacature te plaatsen. Hier kun je de vacaturetekst invoeren en deze wordt, samen met jouw bedrijfsgegevens, geplaatst op de website.